Måndag

För att inte chocka er har vi valt att inte göra fler inlägg här i bloggen än vi brukar göra, men nu var det ett tag sedan så jag tänkte det var dags för lite uppdaterning. Vi har nästan bestämt oss för att flytta in till St Julians, så vi håller på att kolla lite lägenheter.. En kille på vårt jobb hade lite kontakter så han kom idag och sa att hans kompis hade en lägenhet att hyra ut, så den ska vi antagligen åka och kolla på i morgon. Dessutom har ska vi försöka fixa internet nu i veckan, vi har klarat oss utan det i en månad men det börjar bli lite tråkigt nu så..

Idag har vi varit och fixat maltesiska id-kort på ett ställe som liknade ett fängelse med inte så trevlig personal. Efter det var vi och shoppade julpynt. Bland annat en julskiva och två stora rosetter vi på något sätt ska sätta upp på våra sovrumsdörrar, kommer bli så fint! Vi ska köpa en minijulgran någon dag också! Måste säga att det känns lite konstigt att köpa julsaker när det är så varmt ute, har jeans och en tunika på mig idag och det är lite för varmt för det om man ska vara i solen.. Det blev en promenad från Sliema där vi shoppade till jobbet, tog runt en halvtimme och jag kände mig inte superfräsch när jag kom fram utan ångrade mitt klädval lite.. Jeansen hade kunnat få stanna hemma.. Men jag klagar inte, älskar vädret här och är inte ett dugg avis på ert i Sverige.

Nu blir det att fortsätta jobba, sedan hem och undersöka om en av sköldisarna lever fortfarande.. Issa var hemma mellan shoppingen och jobbet och tyckte den såg död ut men vågade inte ta i den, så det blir mitt uppdrag senare. Inte så lockande men får hoppas att den bara sover.

/Sanna


På en av våra favvo restauranger, jag ser dock drogad ut men iss är söt som vanligt.


Philip & jag


Halloween


Glad tjej med nyinköpta sköldisar

RSS 2.0