tisdag

Detta går ju bra, vi är grymma på att blogga.. Två inlägg på hur många dagar? 4? Men Issa skrev ett inlägg härom dagen om hur bra det gått när vi spelat biljard, fast det skickades aldrig men tycker det räknas ändå.

Här händer det saker iallafall, förutom att vi spelat biljard har vi träffat massa folk, provjobbat, vart på en till intervju och jag har fått jobb :D Issa provjobbar på mitt jobb idag och antagligen börjar hon också där sen. Skönt att allt börjar ordna upp sig!

Idag är jag ensam hemma, rätt tråkigt så ska iväg och bada med en otroligt rastlös kille. Vi får se hur det blir jag är jätte trött så hade kunnat tänka mig att ligga och sova på stranden, men så blir nog inte fallet. Men nu måste jag springa är sen, som vanligt.

/ S

nyvakna


Varannan vatten är en bra sak, men så kör man iinte på malta!!! 


/S


Fredag!

Bloggen är startad, så nu kör vi i gång bloggandet!
Vi har bott på Malta i sex dagar och på dessa dagar har vi fått ett antal arbets intervjuer och fixat en lägenhet som vi trivs otroligt bra i. Lägenhten ligger lite off men det är värt de för att den är nybyggd och jätte fin! Vi har även upptäckt att bussarna härifrån intill ''city'' är otroligt billiga, på dagarna kostar de 5kronor och på kvällarna ca 17 kronor så som sagt gör de ingenting att de ligger lite off. Även taxi är hyffsat billigt speciellt speciellt om man jämför med vad det kostar i sverige..

Även om Isabelle är lite rastlös ibland är vi ändå nöjda med vad vi hunnit med sen vi kom hit. Vi fick vår hyresvärd att köpa en micro till oss sedan vi frågat lite besvikna om det inte fanns någon när vi flyttade in. Båda två ska "provjobba" nästa vecka på ett jobb och se om vi är bekväma med det vi ska göra. Vi har börjat hitta i området vi bor i, det är 20 minuters promenad till en "stad" där många jobb och affärer ligger och dit hittar vi utan problem numera. Sanna gick i och för sig vilse när hon skulle gå hem efter sin intervju där igår och när vi åkte buss hamnade vi nästan i Valetta för att vi inte visste vart vi skulle gå av. Men vi mår bra ändå.

Nu hörs det fyrverkerier överallt Malta firar att det är helg, haha det skulle aldrig hända i Sverige! Så nu är det lite vin på balkongen och sedan bargatan med våra svenska kompisar :) 
/ sanna och isabelle 


Finally here!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0