onsdag

Vi är otroligt bra på att uppdatera men som tur var händer det lite mer här nere på Malta än på bloggen..
Det har blivit lite svalare här nu, runt 25 grader och moln ibland.. Men det är skönt då kan man vara ute utan att dö av värmen.

Vi har ju börjat jobba nu med, eller vi har utbildning fortfarande och vi är grymma! Lyckades i och för sig försova oss idag men kom bara en timme försent.. Vi vaknade exakt samtidigt i morse och båda stirrar på sina mobiler och får inte riktigt ihop varför det står att klockan är 08.15 och inte 06.30.. Panik och det var bara att slänga på sig kläderna och kasta oss in i en taxi. Men dom på jobbet älskar oss ändå, enda tjejerna under 25 så.

Annars är det de gamla vanliga som händer, fest, bio, handla mat, städa, mer fest.. Älskar utgångarna här man vet aldrig vad som händer eller hur dom slutar.. I helgen vart det utmaningar på strippstängerna på en "strippklubb" när dom andra uteställena stängt vilket gav vissa lite träningsvärk i armarna. Men kul hade vi så det var det nog värt. 

Nu är hela lägenheten nystädad och det har blivit dags för matlagning. Det är sjukt vad vuxna vi har blivit, har till och med en jobbmail! 

/Sanna


 
  Hemma hos Sara & Mathilda, våra enda tjejkompisar. haha 


 Glad tjej innan vi åkte hemifrån i lördags <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0