ett misstag vi inte gör om....

Senaste dagarna här på Malta har varit superbra! Det har varit runt 30 grader och inte ett moln på himlen. (Förutom idag då det är väldigt molnigt..) Vi har lunchat på strandpromenaden, suttit i skuggan på balkongen och druckit milkshake och försökt läsa igenom support bibeln, umgåtts med folk, lånat ett hotells pool mm.. 

Tror vi glömt skriva att vi var på bio förra veckan? Det hela började med att två av våra kompisar sitter och diskuterar någon film, jag som hade druckit några drinkar vill också vara med i diskussionen och slänger in "haallllå har ni sett step up??" Killarna blir då eld och lågor och älskar tydligen både ettan och tvåan, och berättar att trean går på bio här på Malta! Jag sitter superförvånad över både att jag inte visste att det fanns en trea och att killarna gillar filmerna.. Men det bestäms i alla fall att vi ska se den dagen efter och jag är överlycklig hela kvällen. 
Filmen var braa, en kul sak med bion här är att dom har paus i mitten på filmen. Jag och Issa visste inte om det och utbrister neej filmen gick sönder när den kommer.. Men det var bara paus som sagt..

Nu till rubriken! 
I måndags var vi och kollade fotboll på bargatan med några kompisar och efter det blev det utgång.. Vi hade jättekul MEN, vid tre-fyra tiden upptäcker jag att vi inte har några nycklar med oss! Vi var så stressade när vi gick hemifrån och våran dörr låser sig automatiskt när man stänger den.. Som tur var har vi snälla kompisar som vi sov hos men dagen efter blev jobbig. Vi hade inte nummret till våran hyresvärd inlagt i mobilen så vi fick åka till vårt "hus" och knacka dörr och fråga efter hans nr. Tillslut fick vi det och han säger att han kan komma och låsa upp vid fem. (klockan var typ halv två) Så vi åker och äter lite innan vi våldgästar Alex som jobbade hemifrån och har en mycket skön soffa.. När klockan är fem sitter vi utanför vårat hus och väntar på hyresvärden, en timme och tre samtal senare dyker han upp, full. Men han låste upp för oss i alla fall och numera kommer vi alltid dubbelkolla många gånger om vi har nycklarna med oss när vi ska någonstans. 

Det var allt just nu, dagens planer är städning och sedan förhoppningsvis mat och film hemma hos Alex. 
/Sanna 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0