Måndag

Har fått frukost på sängen av Isabelle både igår och lördags, mycket mysigt! Tror hon har kommit på att om fok får frukost kanske dom inte somnar om efter den utan går upp och umgås med henne. (Naturligtvis är hon snäll också och gör det inte enbart för att hon vaknar tidigt och vill ha sällskap.) Igår fungerade det, vi gick ut på en promenad, kollade upp gymkort samt åt lunch i solen. Dagen avslutades med att baka bullar och kolla Harry Potter.

När vi kom till jobbet idag och kollade facebook möts vi av en länk till tidningen, "Man arrested after rooftop chase". Går in på länken och vad hittar vi där? Mannen ifråga är en av våra kompisar här på Malta, ska bli spännande att höra hans version av detta.. 
http://www.timesofmalta.com/articles/view/20110228/local/man-arrested-after-rooftop-chase Kom en till artikel senare under dagen där det stog att han släppts, intressant att tidningen lägger ut bilder på honom samt publicerar hela hans namn i den andra artikeln.. Det skulle inte svenska tidningar göra, eller?

På söndag får vi vårt första besök hit, om man inte räknar med våra föräldrar som var här i november.. Issas kompis Lina är det som kommer ner och det ska bli kul! Det var Lina, jag och Isabelle som var på Malta tillsammans första gången, en semestervecka som slutade med flytt för två av oss nästan tre månader senare.  

/Sanna


Isabelle, jag och Lina. Malta juni 2010


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0