Måndag

Idag är det strålande sol här på Malta, det har vi längtat efter. Jag och Issa bestämde oss för att gå till jobbet, dock fick vi ta bussen sista biten efter som vi tog strandpromenaden istället för att gena mellan husen som går mycket fortare. Men det var så skönt att gå man kände sig genast mycket piggare.

Igår hade vi en mysdag jag och Issa, började med att sola på terassen och äta lite frukost. Jag pratade med mamma och pappa i tele vilket var kul, blir oftast så att vi pratar på facebook när jag är på jobbet. Internet funkar inte så bra hemma längre.. Efter lite solande blev vi godissugna så vi tog en promenad till Candynavia, som är en svensk affär, och köpte lösgodis och chips. Den affären är guld men tyvärr är det ganska dyrt. Tror godiset ligger på 1,4 euro / hg men det var det värt.

Vi solade lite till och när solen gick ner gick vi på bio, såg Love and other drugs. Vi fick springa lite upp och ner för trapporna på bion innan vi hittade salongen men det löste sig tillslut, filmer var jättebra och det var två nöjda tjejer som gick därifrån. Avslutade kvällen med té och oc med Mathilda.

/S


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0